Емигрантите ни питат за любов и отпуска

Първата услуга за реален консултинг в света за Съдба и Бъдеще вече е достъпна на страниците на портала MagicBUL.net. Тя се нарича 3D Оракул и предлага два вида реални он-лайн гадания-„Кратко професионално гадание“, достъпно само от България. И „Подробно професионално гадание“, достъпно от целия свят. Именно от втория тип се възползваха вече десетки наши емигранти. През първите седмици от стартиране на уникалната услуга от нея се възползваха  българи, живеещи в различни точки на планетата: Канада, САЩ, Холандия, Великобритания, Швеция, Кипър, Русия. Но от какво се интересуват днес нашите сънародници, може би освен „MagicBul.net“, никой у нас нито е в течение, нито го е грижа.

Над 30 на сто българите зад граница поискаха разкодиране на Съдбата и Бъдещето си, избирайки тема на гадание „Работа“. Общо взето гастарбайтерите се чудеха, дали да си идват отпуска и ако да , кога ще бъде най-благоприятният период за това. Основното им притеснение бе, че ако се върнат в България не в точния момент, ще си загубят работата, изместени от други.

„Болшинството работим на няколко работи, синхронизирането е много трудно. Дилемата е коя да жертваме. При тази стагнация на опашката след нас чакат хиляди безработни. Да не говоря за интригите. Тук, където съм аз, само гледат да направим грешна стъпка. Много ни е жал за България. Забравихме мириса на децата си, дето се казва, но трябват пари за ядене и образование. Бабите и дядовците нямат, пак добре ,че са те , за да гледат децата ни“,

пише през сълзи Ива Т. от Испания. Тя все пак получи най-подходящия период за отпуск от нашите прогностици. Според нейния астрален код (рождената дата и име) се даде информация за един времеви прозорец в края на юни и началото на юли. Именно тогава, ако си вземе отпуск, той не би навредил на трудово-правните й отношения, колкото и крехки да са те на този етап.

20% (и то двата типа гадание-Кратко и Подробно-виж обяснението им по-долу) поискаха да разберат какво им се пише от Съдбата в раздел Любов. „Самотата в чужбина е много голяма“, оплака ни се Владислав М. от САЩ, който работи като застраховател. Според него срещането на сродна душа в днешния стресов свят се оказва мисия невъзможна.

„Прокудени от родината си заради кадърни и алчни управници, немили недраги се скитаме. Тук ни гледат като втора ръка. Как да си намериш любима на сърцето, която и да ти е вярна. Всичко днес гледа парите“, коментира и Николай С. от Холандния преди да зададе своя въпрос. Информация от висшите селения при него показа, че ще срещне своята половинка в края на 2014 година, като запознанството ще бъде ново. т.е. все още не се познава с бъдещета си семейна половинка.

Около 22% избраха да попитат за здравето си. Сънародниците ни страдат от дископатийни болки. Те са провокирани от тежката работа, която са принудени да извършват. Нашенците превиват гръб на полето в Испания и Англия. В САЩ ни писа и един чистач на магазин, който е получил лумбаго. „Въпреки, че има машини, понякога се налага да минем някой участъци ръчно. От това навеждане проблемите с кръста ми се задълбочиха. Преди това работих товаро-разтоварач за известно време, та така се нагласих, че мехлемите не помагат. Не съм здравно осигурен за друго пари няма“, пише ни от Чикаго Пламен Чараклиев .

За щастие в раздел „Здраве“ системата е така устроена, че освен от астралния код (трите имена и дата на раждане) се ползват ексклузивно Третото око на двама скенери и прогностици, които могат да видят човешките органи и болести като на длан. Голяма помощ тук оказа Асоциация Здравна алтернатива(АЗА), която тества и наблюдава работата на феномените в раздела Здраве. След консултация, понякога те изпращат и позитивна енергия под формата на биоенергиен масаж, когато организмът е много изтощен от стрес, негативна настройка или затлачване на чакрите, или физическа преумора.

В раздел „Образование“ езотеричен -консултинг поръчаха 3% от ползвателите на услугата през първите 7 дни. Младеж от Германия, например се интересуваше, каква магистратура да запише. В друго свое писмо попита, дали да напусне работа, но разкодирането на неговата Съдба в раздел кариера подсказа, че това е противопоказно на този етап. Професионалната кариера и препитанието бе на дневен ред при 6 на сто от българите. Мъж от Казанлък поиска езотерична консултация кога ще си намери работа. В същото време БГ-мениджър от Милано, пък питаше дали да се включи с дялов капитал в нов завод за полиестер, който компанията, за която работи, планирала да отвори.

 Други 12 % от ползвателите на услугата-3D Оракул, поискаха консултинг по проблем в друг от шестте достъпни раздела „Семейство“. Активирайки бутона „Семейство“ младо момиче от Пловдив се поинтересува да заживее ли на семейни начала с 8 години по-възрастен от нея партньор. Отговорът в нейния случай бе положителен като догодина им се даде и раждането на момиченце. Не липсваха и въпроси към провиденците от типа „Кога ще се задомя“. Задаваха се въпроси и за нерегламентирани връзки (любовници) и по-точно, дали да продължат своя жизнен път с тях заради едни или други проблеми и обстоятелства с постоянните им партньори. Тук информацията, която се даде за хората бе различна в зависимост от съвместимостта и емоционалния заряд на различните връзки. При едни (от София и Бургас) информацията от Съдбата и Бъдещето показа, че разводът не е желателен, тъй като техните авантюри само ги използват било за секс или за пари. В два случая обаче се показа тотална съвместимост с любовника. 

„Благодаря ви за съвета, ходила съм при различни врачки и магове, които искаха от 50 лева и нагоре. И нищо не свършиха. Очевидно Бъдещето и Съдбата са наука, както казвате, но не всеки разбира от нея“, коментира Александра С., от София.

MagicBul.net предлага два типа професионална прогностика, които за по-лесна разбираемост наричаме гадание. Анонимността на консултацията е гарантирана. Въпросите в примера на снимката по-горе са реални, но имената са сменени, тъй като се гарантираме пълна конфиденциалност.

Първият вид консултация, наречена Кратко професионално гадание (бутона вляво), е достъпно само за територията на България и допуска по-телеграфни питания (до 69 символа). Консултацията е напълно реална и се заплаща с един SMS на стойност 4.80 лева, изпратен само от територията на България.

Вторият тип – „Подробно професионално гадание“ е достъпно, както от България така и от целия свят. То дава възможност за 1 по-дълъг въпрос (до 888 символа), както и прикачането на снимка, на човека за когото се пита за още по-точна прогностика. Услугата се заплаща бързо и лесно с карта през системата за онлайн разплащания PayPal в размер на 20 евро. Според футурологичните изследвания кибернетична услуга, съчетала дарбата на топ феномени и различни системи за прогнозиране, дава много по-голяма точност, отколкото при ходенето при който и да е ясновидец или врачка, където процентът на познаваемост е едва между 40 и 50%.
„Освен високата степен на точност, услугата спестява време за записване, бутане по опашки в прашни коридори, избягва енергийни вмешателства, тъй като негативната енергия при жив контакт изобилства. Често т. нар. врачки попиват в аурата си проблемите, с които хората идват при тях“, коментират експертите на Центъра по Футурология и прогностика (ЦФП) и „Асоциацията Здравна алтернатива“(АЗА), които консултират първия професионален портал MagicBul.net и трансцеденталните услуги, базирани на него. За консултация-Съдба, Бъдеще последвай линка>>>

От MagiBul.net

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар