Духове на животни сринали Напал

Кървав хиндуистки ритуал подобен на сатанинските жертвоприношения е станал причина за труса, сринал Непал. Това разкриха пред портала на България за езотерика, гадание и мистика „MagicBul” мастити бразилски езотерици и медиуми.

Стотици хиляди животни биват избивани в покъртителна хиндуистка церемония в чест на богинята Гадхимай. Тя се почита обикновено през есента с масово жертвоприношение на всеки 5 години. Точно тази година предстояло ново масово клане.

Когато това се случило за последен път през 2009 г., били изклани над 250 000 беззащитни животни, предимно биволи, птици и овце. Те са обезглавени хладнокръвно с мачете, клани с пробождане в гръкляна и други варварски способи за умъртвяване.

Местните разказват, че церемонията стартира обикновено в петък и продължава два дни. Това било истински празник за всички. Броят на безсмислено умъртвените твари обикновено е около 250 000, но последният път през ноември е достигнал 300 000.

Д-р Масару Емото казваше, че животинския свят се управлява от централен Дух. С него шега на бива“, разкри пред портала ни Хорхе Лопес де Оливейра, медиум.

Приживе ученият д-р Емото, който доказа, че водата има памет разкрил, че убиването на животните в кланици е причина за появяват на болести и пандемии.

Според японеца вирусите, които сега ни морят, представляват вид отмъщение на убитите от нас животни. Техният гняв обаче навлиза от невидимия в нашия свят, когато нивото на отрицателната човешка енергия мине определена граница. А това се случва при всяка война или обществено-икономическа криза, обясняваше японецът.

Над 650 млн. крави губят живота си годишно и този грях се пише на 1 десета от населението на земята. Вече е научно доказано, че когато подкарват говедата към кланиците, те по някакъв начин усещат какво ги чака. А броят на птиците, които годишно минават под ножа, е 10 пъти по-голям. Също и духовете на прасетата изпращат своето отмъщение, след като умрат, убеден бе д-р Емото.

Споед метафизичната теория, когато животните се избиват в огромни количества техните духове остават на земята като призраци и ни отмъщават. Това става чрез мор и пандемии като птичи или свински грип, луда крава, а в миналото и чрез чума.

През средновековието Папа Григорий IX анатемосва котките за творения на дявола и заповядва да бъдат избивани. Малко след това духовете им се трансформират в чума, която , пък избива милиони хора в цяла Европа.

В някои случаи, че когато броят на мъртвите духове мине критичен максимум те могат да преместят дори земните пластове за отмъщение, разкриват посветени медиуми.

Точно това се е случило и в Непал, от който почти не остана здрава сграда след унищожителното земетресение от 7,8 по скалата на Рихтер.

В далечната страна има ужасен и кървав ритуал, който въобще не се вписва в представата ни за непалците като добри и духовно извисени люде, живеещи в подножието на енергийната зона Тибет и Хималаите.

Непалците вярват, че като избиват хиляди животни на всеки пет години ще омилостивят своята богиня, а хората ще станат още по-здрави и щастливи. Въпреки че на последната масова сеч местните преизпълнили плана пак „омилостивяването“ не е било успешно, предвид скорошните земестресения в Непал, които отнеха живота на хиляди, а милиони останаха без покрив.

А точно тази година минали петте години и предстояло ново масово убийство на животни.

 MagicBul.net

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар