Гадание с Будилник (гадаене на бъдещето)

Гадание с часовник набира все по-голяма популярност сред феновете на мистиката. Според езотериците най-удобен за целта е стар будилник. Той се поставя на коленете с циферблата надолу, а човекът който желае гаданието започва да върти ключът на стрелките със затворени очи, броейки до дванадесет. Преди това той задава въпроса, който го вълнува. При тълкуванието се отчита значението на най-близката цифра, посочена от стрелката за часа. Тя разкрива настоящето и близкото бъдеще. Голямата стрелка, оказваща минутите, пък дава картина от близкото минало.

1. В близко време резултати не очаквайте развитие. Ако, пък любовен въпрос ви мъчи, то вие трябва да поемете инициативата.

2. Нещата се случват, получавате помощ от жена или човек с по-финна душевност. Делението указва още предупреждение за заболяване, което все още не е видимо на физическото ниво.

3. Млад човек пристига от далеч. Пригответе за веселие, не прекалявайте с пилеенето на енергия и пари. Периодът за слава и почести е удачен, ала не давайте пари на заем.

4. На прага сте на големи кахъри. Можете да ги избегнете, ако спазвате дисциплина във всяко отношение. Тогава ще успеете навреме да забележите източника на бъдещите беди и да ги предотвратите.

5. Късметът е свързан с път. Пред вас се разкрива перспектива да подобрите финансовото си положение, ала ще се наложи да се поизпотите.

>> Поръчай си индивидуално он-лайн гадание на конкретен въпрос>>>

6. Доверете се на интуицията си и ще постигнете желаните резултати. Дебнат ви зложелатели. Не се предоверявайте.

7. Застой и трудности. Занимания с научна и творческа работа ще дадат обилен плод. Избягвайте алкохола, опиатите или хора, които ги употребяват.

8. Проявете сдържаност в поведението си и претенциите си. Защото каквото и да ви се случи ще бъде в огромни порции, както доброто, така и лошото.

9. Все удряте на камък с плановете си. И сега ще се случи така. Изчакайте, защото часът вещае, че много скоро нещата ще се обърнат във ваша полза.

10. Отсявате зърното от плявата, важното от маловажното, приятелите си от враговете, доброто от лошото. Вървите в правилна посока, но имате завистници.

11. Мечтите ви се сбъдват с помощта на мъдър или влиятелен човек, който се появява в живота ви. Числото дава голяма духовна сила и надмогване над обстоятелствата. Предупреждение за кавги и развод.

12. Съдбовният час вещае важна промяна в живота ви. Бъдеще нащрек за нови хора и възможности, които ще я донесат. 

Ако искате индивидуално и достоверно гадание без компромиси за въпроси от Бългрия и чужбина последвайте този линк Какво ти е приготвила Съдбата попитай тук нашите Астро- и Езо-експерти!

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар