Подробен хороскоп за 16 и 17 септември

От 07:22 до 18:43 часа българско време на 16 септември Луната във Везни е „без курс“. Това прави денят по-неефективен за важни дела и срещи. Не е благоприятен за нови начинания, за рисковани действия, за подписване на важни дългосрочни договори или за услуги, тъй като няма шанс да бъдат изпълнени качествено или въобще. Денят е подходящ предимно за рутинни дейности. Луната във Везни е дисхармонично разположена спрямо Слънцето на родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Като се вземе предвид и факта, че Луната е „без курс“, то най-добре е да не се натоварвате и да поотложите това – онова от набелязаните задачи, за да не си късате нервите излишно. И другите могат да го сторят също, но като сте информирани, сигурна съм, че няма да обръщате голямо внимание на някои странични дразнители. Внимавайте за неприятности или инциденти. Обръщайте повече внимание на любимите си хора. Денят е по-хармоничен като цяло за родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Колкото и да е хармоничен, имайте предвид все пак написаното за Луната „без курс“.

В 18:44 часа на 16 септември Луната преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 06:32 часа на 19 септември. Мисълта и емоциите се задълбочават, повишават се изискванията ни към хората, както и интуицията. Засилва се желанието за власт, влияние, отмъщение и манипулация. 17 септември е благоприятен за разкриване на тайни и престъпления, за досег с окултното и за творческа работа – Луната в Скорпион образува хармонични аспекти с Юпитер в Дева и с Нептун в Риби. На дневен ред в публичното пространство ще бъдат отново темите за престъпност, сексуални теми, данъци, глоби, контрол, законност, енергетика, болници, бежанци и т.н. Звездите на този ден са по-благосклонни към родените през първата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие ще се справяте чудесно, защото ще ви помагат задълбоченото мислене и интуицията. Емоциите ще са дълбоки, но стресът и конфронтацията ще отсъстват, освен ако нямате други аспекти в хороскопа си, които на натежават и създават трудности. Денят е неблагоприятен за родените предимно през първата декада на знаците Телец, Лъв, Водолей, Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и само за онези Скорпиони, родени през първа декада, чието Слънце има неблагоприятни аспекти по рождение. Нека не забравяме, че Луната образува благоприятни аспекти на този ден към Юпитер и Нептун, за това и не поставям Скорпионите наравно с другите. При вас има символично Новолуние и можете да поставите ново начало на нещо важно за вас. Денят се очертава успешен за прокурори и съдии, за полицаите, за медиците и всякакви лечители, за психолозите, за контролни органи, за творческите личности и т.н., но само измежду родените през първата декада на Рак, Дева, Козирог, Риби и Скорпионите, които в рождения си хороскоп нямат дисхармонични аспекти към Слънцето си.

Aко имаш конкретен въпрос за съдбата и бъдещето си попитай сега?

Тъй като на 16 септември Луната все още е в знака Везни, то на 16-ти не се препоръчват операции на бъбреците, надбъбречните и околощитовидните жлези, на пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, яйчниците, далака, липосукция на бедрата, за пластични операции и естетически корекции. При Луната в Скорпион на 17 септември не се препоръчват като цяло никакви операции, тъй като този знак се управлява от планетата Плутон, планета, свързана с живота и смъртта, с бактериалните инфекции. Не се препоръчват най-вече операции на дебелото черво, сфинктера, простатата, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, ринопластика, корекции на полови органи, пиърсинг и татуировки.

На 16 и 17 септември Меркурий е в стационарна фаза и от 18 септември до 10 октомври отново ни очаква ретрограден Меркурий. Меркурий е планета, управляваща мисленето и общуването, транспорта, техниката, търговията, договарянията, обучението и т.н. Всичко, с което се свързва Меркурий, може да се обърка и наруши през времето, докато е ретрограден. Периодът не е благоприятен за подписване на дългосрочни договори, за покупка на автомобил / електроуреди и друга техника за дома или офиса, за започване на нова работа. Това не важи за хората, които имат ретрограден Меркурий в рождения си хороскоп, освен ако не е в Овен, Рак, Везни или в Козирог. Посочените с Меркурий в тези знаци трябва да внимават във взаимоотношенията с другите, защото могат да се активират скандали на работното място или с роднини. Бъдете внимателни при пътуване, пазете електроуредите и техниката от повреди. Маргарита Паскалева,

Попитай астролога в дискретната поща на MAgicBul/Оракул

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар