Топ ясновидец: 1 000 000 бежанци ще залеят България

Топ ясновидецът Марияна Николаева направи страховита прогноза за бежанската криза. Варненският феномен разкри, че Великото преселение на народите ще вкара в България мюсюлмани, колкото два града като Варна. Засега властите у нас са солидарни с про-бежанската политика на Европа и разчитат, че кризата ще ни подмине, но сметките им ще изалязат криви, прогнозира феноментът.

„Бежанската вълна се насочва основно към Централна и Западна Европа. Обаче във Франция ще има отново атентати и от там ще започнат да ги връщат. Германия сега е дружелюбна, но скоро и те ще видят, че толкова много хора няма къде да поемат. Унгария тотално ще затвори границите си. Оттам те ще се пренасочват към Украйна, която ще ги приюти. Сърбия също ще хлопне границите си. Така неизбежно ще дойдат на талази към България. Ще има дни, в които у нас ще влизат по 40 000 души. За нула време ще набъбнем с два големи града колкото Варна“, проркува Марияна.

Споед феномена тъмни сили отвъд Океана са решили, че християнското население постепенно трябва да се асимилира, за да се отслаби основния конкурент на САЩ-Европа.

„Това е било решено на много високо ниво от куклуводите на света. Иначе как мислите, изведнъж толкова хора намериха канали и пари, за да дойдат насам масово. Тази война там не е от вчера. Тепърва в Либия, Сирия и надолу ще ги атакуват с химическо/газово оръжие, за да дойдат насам още повече. Има едно позитивно нещо от всичко, че част от бежанците ще отидат в обезлюдените ни села и ще развиват земеделие. Те са с друга култура обаче. Ще започнат да закачат жените ни. Очаквайте бунтове и от едната, и от другата страна. Заради тях ще тръгнем и от ЕС да се отказваме“.

По повод заплахите за протести заради цените на тока ясновидката коментира, че тази година ще има протести, но не толкова мащабни. Освен за тока вълнения ще има в здравния сектор. Железничарите също скоро щели да се вдигнат.

„Тока ще го вдигнат не само за бизнеса, а и за обикновените потребители след нова година. Що касае до реформите, те са за добро, но ще минат трудно. Ще има смяна на министър за уталожване на напрежението. Жена ще дойде на овакантеното място“, прогнозира Николаева пред в. Ретро/.

Попитай за Съдбата и Бъдещето в дискретната поща на MАgicBul/Оракул

MagicBul.net

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар