Каква е орисията на Коледните и Новогодишните бебета

Наближава краят на годината, а за вас той е началото на една сбъдната мечта. Честити рожби, щастливци! Искате ли да са здрави децата ви, грижете се не само за правилното им хранене (еднообразната храна и нелекуваните инфекции могат да предизвикат т.нар. младежка остеопороза, или ставни заболявания), а и за психичното им състояние: страховете и притесненията ще провокират (особено през пубертета) различни хормонални нарушения.

Направи подарък – индивидуален хороскоп на Младенеца

26 декември

“Ще повярвате ли, че красивото ви човече е тук сред вас, за да покаже на всички какво значи да превърнеш властта и парите във всеобщо благосъстояние?” Така са “видели” реализацията на любимеца ви числата, а вие се опитайте да отгатнете каква трябва да бъде ролята ви, та да съдействате за плавното енергийно “превръщане” на нежното и романтично настроеното число 2, подкрепено от хармоничното и тактично число 6 (и двете в датата 26-и) във властното, земното и преуспяващото число 8 (2+6=8). Талантлив и способен, но пълен с противоречия, любимецът ви ще има нужда от подкрепа, за да не се опитва да прикрива (особено през юношеството) неверието в собствените си сили и смазващата си скромност зад стремежа към материална и финансова стабилност. Втурне ли се към тази привидна сигурност, ще привлече около себе си лоши съветници, неподходящи лични връзки и куп разочарования и вместо да бъде доволен и щастлив, ще се разпъва на кръста на самообвиненията. Помогнете му да победи ранимия си Аз и да се обикне (не глупаво, а справедливо заради достойнства и качества). А тази битка вероятно ще бъде съпътствана и с психични, и с хормонални проблеми.

ИМЕНА: Щиляна, Щерьо, Зорница, Здравко, Росица, Румен, Ралица, Радослав

27 декември

Малко на брой са “вълшебниците” във вашия свят, а вие ще имате шанса да отглеждате и възпитавате един от тях. Талантлив (след години той/тя ще пълни театралните, оперните или концертните зали, ще обикаля света с художествените или ваятелските си творби, ще предизвиква световната интелектуална мисъл с философско-естетическите си концепции или с вълнуващите си романи), но и способен, и отговорен държавник благодетел, любимецът ви ще има нужда от примера и вдъхновението ви. Превърнете ли се в негови идоли (най-добри във всичко), ще се радвате на вълшебната му реализация.” Това е “разказът” на числата за бъдещето на детето ви, а вие се подгответе за най-голямото изпитание в живота си – да бъдете перфектни във всеки един момент е трудна работа, нали? Расте ли сред сговора ви, радва ли се на любовта и активното ви участие в игрите и заниманията си, амбицира ли се от оценките и насърченията ви, вълшебното ви човече не само ще ви подражава, а и ще се самоусъвършенства (особено през юношеството). Хранете го правилно (опасност от пълнеене) и го учете на разумна щедрост (възможно е да остане без пари заради благодеяния).

ИМЕНА: Илияна, Ивайло, Ирина, Игнат, Ивелина, Стамен, София, Стефан

Направи подарък – индивидуален хороскоп на Младенеца

28 декември

“Царственост ще излъчва любимецът ви (той/тя), защото е дошъл сред вас, за да ви убеди, че този свят принадлежи на умните и способните странници, които с откритията, изобретенията и напредничавата си мисъл се борят за духовното опазване и израстване на човечеството.” Е, особено звучи прогнозата на числата за бъдещата реализация на обаятелното ви човече, но пък е провокираща. И ако се досетите, че всъщност те ви упълномощават да подготвите психически и духовно любимото си същество за по-късната му отговорна мисия, сигурно ще се съобразявате с коментарите на способното си човече: няма да се присмивате на твърденията му, че “вижда” и “чува” особени неща, затова рисунките и разказите му са различни от тези на другите деца, или няма да го укорявате, че предпочита да остава само в стаята си. Насърчавайте математическите му влечения, подарявайте му различни енциклопедии и с часове обсъждайте плановете и идеите му – близостта помежду ви не само ще го вдъхновява, а и ще се превръща в силно “оръжие” срещу острата му самокритичност и трайното недоволство от постигнатото. Осигурете му добро образование и приятелството си завинаги.

ИМЕНА: Александър, Анастасия, Ангел, Антонина, Асен, Йордан, Йоанна, Йонко

Направи подарък – индивидуален хороскоп на Младенеца

29 декември

“От днес сред вас ще живее един бъдещ “строител” на съвременния свят – мъдър стратег-държавник, удивителен дипломат, обаятелен и убедителен оратор, способен да открива и привлича подобните на себе си” – “твърдят” числата, надникнали в бъдещето на детето ви (момче или момиче). Красиво звучи, но ще ви бъде и малко трудно. Специално внимание заслужава рождената дата 29-и и по-специално редукцията ѝ числото 11: то ще “настоява” за деликатната ви намеса при оформянето на критериите на любимеца ви за земни и материални успехи. Възпитавайте у детето от ранна възраст чувството за милосърдие и състрадание и не позволявайте възторгът от преуспелите и богатите да изгражда представата му за пълно щастие. В този смисъл внимателно подберете и името (пълното и краткото) на чаровния си умник – добре би било стойността на гласните и съгласните да е равна на числото 11 (или 2). Умен, наблюдателен, надарен с бърза мисъл и умения на стратег и тактик, младият човек ще стъпи здраво на пътеката към успехите, ако се чувства равноправен сред вас и се възхищава на сговора ви. Деликатното му здраве и опасността от различни алергии ще изискват намесата на добри лекари специалисти.

ИМЕНА: Юлий, Юлиана, Юри, Катерина, Климент, Калина, Кирил, Косара

Направи подарък – индивидуален хороскоп на Младенеца

30 декември

“Този човек ще говори със Слънцето.” Така кратко представят бъдещето на очарователното ви създание числата, а вие не “заспивайте” успокоени: “Какво толкова е нужно да правим, след като успехите и щастието му явно са осигурени?”, защото ще сгрешите. Общително, умно, палаво и със състезателен дух, детето ще обича всички спортове и игри, но трудно ще се подчинява на училищни правила – скучни ще му бъдат повтарящите се занятия, а строгите учители ще предизвикват вроденото му чувство за хумор. Стреснахте ли се? Не превърнете ли родителската си власт в забавно предизвикателство към способното, но и толкова разпиляно човече (всичко ще го интересува, но някак повърхностно), често ще се вбесявате от неспазените обещания и срокове, от съмнителните му приятелства или от временните му увлечения. Насърчавате ли амбицията му, участвате ли в игрите и заниманията на палавника, като му позволявате да определя правилата, и убедите ли го, че му гласувате доверие, пред очите ви ще израсне един великолепен водач, способен да уважава мнението на другите и да прави компромиси. И сигурно ще се гордеете с досетливостта и търпението си – те ще подготвят любимеца ви за среща със Слънцето, нали?

ИМЕНА: Яна, Янаки, Ярослава, Яким, Яница, Веселин, Виктория, Владимир

Направи подарък – индивидуален хороскоп на Младенеца

31 декември

“След години хората ще наричат любимото ви създание: “Този, който поставя първия камък” заради неограничените му възможности да строи, да решава проблеми, да спасява или да ръководи. Непоклатим като скала, той/тя ще бъде блестящ в сложни и продължителни начинания, ще бъде много упорит, предан и благонадежден – мечтан приятел, но труден противник.” Това твърдят числата и ако докато четете прогнозата им, нещо вътре във вас ви подсказва да им се доверите, подгответе се психически за сериозната работа по овладяване на преголямата енергия на бъдещия водач и победител. Важно е! Е, често ще изтръпвате от страх заради любовта на детето ви към рискове – импулсивно, любознателно и изобретателно, то ще иска всичко да пипне, да усети и да изпробва (особено неопитаното, недостигнатото или недоказаното), без да се замисля на колко опасности ще се подложи. Гледа ли ви с възторг, защото сте необикновени родители (не му забранявате, а му обяснявате, предупреждавате го за опасностите, но му позволявате сам да избира как да постъпва), любимецът ви ще се съобрази с изискванията ви за овладяване на детайлите и ще се самоусъвършенства.

ИМЕНА: Георги, Галина, Герасим, Гея, Григор, Гълъбина, Генади, Гергана

Направи подарък – индивидуален хороскоп на Младенеца

1 януари

Редукцията на 2016 година е числото 9, а звуковата стойност на м. януари е числото 1.

“Красив, талантлив и надарен с огромна енергия и властно въздействие, този човек е сред вас, за да вдъхновява хората.” Това е кратката прогноза на числата за бъдещето на порасналото ви дете, а вие обърнете внимание на твърдението им, че той/тя трябва да вдъхновява другите, защото вие трябва да го подготвите за тази мисия. И дано да не се разочаровате, когато откриете, че чудото ви, надарено с оригинално мислене, с богато въображение (с право ще се възхищавате на красивите рисунки или изящните малки пастелени и глинени фигурки) или с музикален слух и певческа дарба, всъщност е крайно непостоянно – днес харесва и предпочита едно, а утре въобще не иска и да чуе за него. Още по-трудно ще ви бъде, когато детето е ту тихо, капризно и меланхолично, ту упорито и непослушно. Ще се досетите ли, че реакциите му са форма на протест – то не знае как да се превърне в упорито, търпеливо и постоянстващо, а и не знае как да ви каже: “Помогнете ми, научете ме.” Разбрахте задачата си, нали? ИМЕНА: Антон, Адриана, Александър, Анна, Андрей, Тамара, Тома, Теодора, пише в. „24часа“

Мария Ковачева-Марчела,

MagicBul.net

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар