Как да си гадаем по метода на Делмар

Легенди се носят за кръг, съставен от френския астролог Мишел Делмар. С него той е предричал бъдещето на селяни и знатни особи. Кръгът на Делмар е съставен от 12 символа, разделени в толкова сектора. За да предскаже бъдещето си, човек трябва да си затвори очите и да го обиколи 3 пъти с пръста си от ляво надясно. Символът, върху който спре, подсказва какво да очаква. Ето смисъла на символите, които французинът е дал и всеки може да ги направи сам вкъщи.

Допитайте се до експерт-оракул 

Кон – Идва период на изненади. Поведението ви ще стане непредвидимо- грубо или весело. Гответе са за конфликти, както в любовта, така в работата.

Пеперуда – настъпва време за забавление и флиртове, но се обвързвайте сериозно. Период на промени, които ще ви научат да цените свободата си. Може да смените работата си, ако не ви удовлетворява.

Звезда – през следващите месеци ще започнете много нови неща- връзки, проекти. Някои ще се издигнат професионално. Очаквайте много срещи и положителни емоции.

Ключ – нов период ще открие много тайни пред вас. Един човек ще ви вади от познатите рамки. През следващите месеци бъдете по-тактични. В кариерата успех, но бъдете по-инициативни.

Влак – подгответе се за период на много пътувания. Страст и силни емоции. В работата ще постигнете напредък, ако предприемете някаква промяна.

Дърво – спокоен период ви очаква през следващите месеци. Ще се радвате на много споделени емоции и събития с близките. Добър момент за повече социални контакти, инвестиции, реализиране на идеи.

Око – ще трябва да се пазите от грешки и измами, бъдете по-мнителни. В работата не се захващайте с няколко задачи едновременно и не се поддавайте на интриги и клюки.

Раковина – огромен късмет ви очаква. Мечтана любов и удоволствията ще ви радват, но няма да са много трайни. Работата ви носи материална сигурност, ако се разделите с някои илюзии.

Изумруд – чака ви период на пълно разбирателство с хората около вас, но и на изкушения. Обвързаните да внимават. В кариерата ще се радва на успехи, онзи, който бил упорит.

Гнездо – ще постигнете целите си в любовен план – половинка, любов, дете. Очаквайте само хубави новини в бъдеще. Усилията ви на работното място също ще бъдат възнаградени.

Въже – труден период в любовта, пълен с ревност и конфликти. Обвързаните ще се чувстват като в капан. В работата спокойствие за реализация и финанси.

Цвете – предстои ви много романтика, но и несигурност. Ще ви провърви в любовта, ако полагате повече грижи за партньора и правите компромиси. В работата се задават трудности, не си харчете парите за глупости.

Допитайте се до експерт-оракул 

MagicBul.net

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар