Луна в Скорпион орисва мача Левски-Лудогорец (прогноза)

Футболният сблъсък между отборите на Левски и Лудогорец е ознаменуван от интересни асторлогически и биоритмични аспекти на небосклона. От една страна стои Луната във водния знак Скорпион, което и според градусите, в които се намира предполага превалявания и хлъзгав терен. От друга страна срещата ще бъде нервна с доста нарушения. Това по всяка вероятност ще доведе до накъсване на играта и ще попречи на избралия по-комбинативна тактика отбор да вземе надмощие. Така, че очаква се накъсан мач с повече единоборства.

Планетата Меркурий в този мач ще способства за по-добрата техническа характеристика на отбора домакин Левски. Благоприятният аспект тригон към началния час на срещата указва доста силно първо полувреме за столичани.

В мача идната събота отборът домакин ще бъде представен от знака на Телеца. Той е доста издръжлив знак т.е. ако се избере защитна тактика може да се устои на намиращия се в по-добра форма отбор на Лудогорец. Тук феновете на сините могат да бъдат доволни, защото планетата Венера (която управлява знак Телец) ще бъде в съвпад с планетата на революциите и изненадващите обрати Уран. Т.е. това ще се отрази на играчите в аспект, че дори да получат гол, то те могат да обърнат резултата до края на 90-те минут.

От другата страна гостите от Лудогорец ще започнат мача с едно сковаване, липса на виталитет и късмет пред гола в най-важните моменти. Въпреки това те ще се представят повече от достойно въпреки, че Юпитер, която се явява сигнификатор на тяхната игра няма да бъде в добра позиция. А това може да се тълкува и като лошо представяне на чужденците, на които отборът от Разград толкова много разчита.

Може да се проложат още множество астрологични аргументи, но като цяло изводът от астро-прогнозата е, че срещата има голям процент на вероятност (около 70 на сто) да завърши реми. Двата отбора могат и да си разменят попадения, но не повече от по едно. Изненада би могло да настъпи от ретроградната позиция на Меркурий, която дава една непредвидимост. И все пак ако се разгледа статистиката ot победи за Лудогорец, то равенството би било равносилно на нещо неочаквано по линията на Меркурий за тях.

MagicBul

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар