Марс в Скорпион задава тон на юли

Преминаващото през месец юли Слънце през зодиакалния знак Рак внася истинска лятна топлина както в буквален, така и в преносен смисъл. На топлота в личните взаимоотношения и ползотворни бизнес партньорства могат да се радват зодиакалните знаци Телец, Дева, Скорпион и Риби, като най-положителни са дните до 22 юли.

При Раците тя ще оказва най-силно влияние, но то може да бъде както положително, така и отрицателно – в зависимост от рождения ви хороскоп. Венера се слави като „малката благодетелка“, но предизвикателните аспекти на Уран и Плутон към нея могат да окажат по-разрушаващо въздействие. Венера в Рак до 11 юли подсилва желанието ви за финансово стабилизиране в семейството и носи много придобивки и възможности за печалби. Сърцата ви ще са изпълнени с любов и много от вас ще преживеят незабравими мигове с любимите си хора, а други ще намерят нова любов на брега на морето.
До 22 юли Слънцето в Рак може да внесе затруднения и някои предизвикателства, с които родените под знаците Овен, Рак, Везни и Козирог да се наложи да се справят. В първите дни на месеца не правете крупни вложения и се предпазвайте от кражби и измами, за да избегнете материални загуби. Възможни са и проблеми в партньорските отношения. Не са препоръчителни рисковани действия около 3-5 юли, най-вече на път и във вода. В по-малка степен този период е по-труден и за родените под знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Непредвидени ситуации и появата на стари, неразрешени проблеми с хора могат да ви накарат да се почувствате некомфортно. Нужно е добре да обмисляте действията си. Бъдете по-адаптивни и отворени за положителни знаци от страна на съдбата.
Марс в Скорпион през месец юли вече ще се движи директно и ще спре да създава ограничения и проблеми при болшинството от хората. Единствено родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей могат да усетят повече напрежение в ежедневието си. Много ползотворен във финансово отношение ще бъде месецът за родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще бъдете подкрепяни и ще се радвате на ползотворни контакти в обществото. Периодът от новолунието на 4 юли до пълнолунието на 20 юли е изключително благоприятен за нови начинания и развитие в делата и взаимоотношенията.
На 12 юли Венера преминава в огнения знак Лъв и ще внесе повече радост, динамика в интимните отношения и придобивки при родените под знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Стрелец. След 20 юли трябва да намалите темпото, защото Луната е намаляваща и намалява енергията ни. От 22 юли Слънцето ще се движи през зодиакалния знак Лъв, което ще оказва положително влияние на родените под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Втората половина на месец юли е много подходящ за отпуски и пътувания за вас. Слънцето, Венера и Меркурий в Лъв ще повишат желанието за любов, романтика и игри. Забавлявайте се и почивайте активно.
Бърза  и дискретна астро-консултация на 1 конкретен въпрос тук

MagicBul

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар