Дънов: Децата от Шестата раса готвят небесно знамение

Според Петър Дънов българският народ имал тежка карма

Децата вече не са това, което бяха. Все повече младенци се раждат на земята, които сякаш знаят всичко без да са учили. Някои от тях могат да четата мисли, да ясновидстват, да лекуват или да пътешестват астрално по други планети. Това предрекъл навремето големият философ, мъдрец и феномен Петър Дънов. И ето,  че се случва…

Доста родители споделят напоследък, че наследниците им с лекота се оправят с техниката сякаш са същински инженери. Едва две-три годишни те боравят с мобилните апарати интуитивно все едно, докато са били в утробата на майките си са чели упътването на смартфона, например. Децата на новото време , както бяха наречени на Запад присъстват в редица пророчества на Петър Дънов. Той например ги нарича Шестата раса, която ще дойде след петата т.е. нашата. Ако сега ние робуваме на материалните ценности и Мамона на парите, то новата вълна от младенци ще промени мисленето по един естествен начин.

 Сензация в билколечението!

За първи път у нас

тройна Ехинацея за супер имунитет troina-echinacea

Нови господари

„Едно време черните (черната раса) са били господари, сега са слуги на белите. Иде нова раса, на която белите ще слугуват. Следващата раса ще бъде на Любовта. Тя ще се представя от благородни, светли души, които ще донесат новата култура на Земята“, провидял основателя на Бялото братство. Той дава косвени сведения за времето на настъпването на новите хора, които напомнят свободното придвижване в рамките на Европейския съюз и голямата свързаност между индивидите благодарение на социалните мрежи в Интернет.

„Ако човек пък реши да пътува от един град в друг, няма да вади разрешение, няма да се записва, а ще пътува свободно – никой няма да те пита отде идеш и къде отиваш. В който град отидеш, ще имаш най-малко десет души приятели, които ще те поканят. Всеки ще счита за привилегия, че си влязъл в неговия дом“, пророкува Дънов пред учениците си през 1923 година.

Според феноменалния българин тоталното пришествие на Шестата раса на Земята ще се познае още по множество космически явления. Ще се появи особено лазурно сияние, което ще се забелязва на небето по целия Балкански полуостров. Това сияние ще бъде резултат на особени психически влияния на самите деца, които ще въздействат в пространството и ще променят даже атмосферата.

Необяснимо

Психолози наблюдават, че при доста деца има сякаш вградена нова морална парадигма, която е непоклатима. Психоложка в Столично училище наскоро ми сподели, че малките поучават своите родители все едно са възрастни. Но има и доста по-стряскащи за неподготвеното съзнание случаи. Ето един родител, например споделил, че дъщеря му в подготвителна група за първи клас, ги смаяла с откровението, че идва от друга планета. Тя казала, че на земята все още се лъже и Истината е в ъгъла, но това нямало да продължава така. В бъдеще, ако някой изрече лъжа или дори само сси помисли нещо лово, то всички ще разберат. На въпрос как ще стане това, детето отговорило, че човеците скоро ще започнат да виждат цвета на аурата-енергийото сияние около телата. Преди да бъдат заченати, тези деца често обявяват името си на единия или двамата родители. Освен това понякога им предават определени послания.

Приживе Ванга казваше, че новите деца сякаш няма да са от своите родители. За това много от тях не искат да сучат млякото им. Преди да проговорят, пък те превъртали 5-6 езика от световните, докато се нагодят на този, на който се говори в страната, в която са се родили. Това била и една от причините за късното проговаряне днес при децата. Другата е, че някои от тях владеят телепатия и не могат да разберат защо е нужно да говорят. С времето тази способност закърнявала. На млади години те често са дамгосвани с клеймото проблемни хора и са пращани по психиатри заради странности в тяхното поведение. Тежките медикаменти, пък ги увреждат непоправимо, разкриват още експерти по новата раса, наречена индиго.

Опитали сте всичко без резултат?! Отключете здравето с откритието на БАН – лечебни монопротеини при травми, хронични и нелечими състояния. За тонус и младост всеки ден!

Sirius-d.com_reklama

Илюзията

В своя неделна беседа от 1920 г. Дънов казва, че старите раси и новите на бъдещето известно време ще делят земята заедно. Бялата, жълтата и черната раса обаче ще са в някакво полусънно състояние, ще живеят в материалната илюзия. Докато децата на бъдещето ще виждат битието в истинската му светлина, но няма да се разкриват пред робите на старата матрица.

„Хората на новата раса ще се хранят изключително с растителна храна. Там няма да се говори за месна храна. Хората на Шестата раса ще се разхождат не само по Земята, а и по другите планети. Те ще пътуват по Слънцето, по Луната и ще изучават живота на планетите“, пророкувал Петър Дънов.

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар