Стресът се превръща в болест за 3 години

Д-р Масару Емото

В основата на всяка болест се крие фактът, че тялото ни не вибрира правилно. Образно казано, то е настроено от Бог и щом тоновете му станат фалшиви, здравето ни се влошава, казва световноизвестният учен и мистик д-р Масару Емото. Затова колкото и да е замърсено едно тяло с вируси, то може много лесно да се излекува, но не с лекарства, а с вибрационно въздействие. „В нашите тела има десетки милиарда клетки, които вибрират. Болестите пък са отклонение от нормалното им трептене. Мигрената, например, измерена с най-съвременната апаратура, има точно определена вибрационна вълна. И неслучайно аспиринът я лекува. Оказа се, че той има същото трептене като на главоболието, но огледално. Наложени едно върху друго, те се неутрализират. Т.е. образно казано, вълните на главоболието биват изтрити от вълните на аспирина“, разкрива Масару Емото. Той твърди, че неговият екип е напипал тоналността на най-страшните болести и може да ги лекува. Документираните опити с над 10 хиляди пациенти показват, че пускането на огледален звук в тялото на жените може да излекува (изтрие) напълно рака на гърдата. Японецът обяснява, че резонансът спира развитието на болестта, а след това със стимулиране на имунната система тялото само се справя. „И защо според вас още не се въвежда методът на резонанса? Защото големите фармацевтични компании ще загубят милиарди долари и евро“, отговаря риторично д-р Емото. Гуруто в алтернативната медицина се похвали преди време в София, че е разгадал механизма на болестите и може да го обърне в процес на оздравяване.
Според неговата теория всяка болест се развива отвътре навън. В основата й стои негативното ни мислене. Това е лоша енергия, която започва да вади от строя първо частиците на микро (нано) ниво, разбалансирайки тяхната вибрация.
„За да се прояви една болест, то тя е съществувала латентно на нанониво между 3 и 5 години. Нейното начало обикновено е една лоша мисъл. Ако например имаме емоционален дисбаланс, то след една година той ще се прояви на атомно ниво. След още 12 месеца негативните мисли ще поразят молекулите ни. Някъде след третата година ще се засегнат клетките. Едва тогава болестта ще се прояви на ниво органи и официалната медицина ще го регистрира. И отиваме на лекар. Той ни предписва някакви много модерни хапчета и много „умело“ се справя със ситуацията. Но временно, защото той може да ни излекува само до клетките. До молекулите, атомите и наночастиците въобще не стига, а причината е там. Затова, когато действието на химията свърши, се получава рецидив. Тогава лекарите казват, че медикаментът е бил слаб или диагнозата грешна, и ни предписват по-силни илачи“, описва грешките на колегите си д-р Емото. „Mного малко са прогледналите за това, че трябва да настроят вибрациите на ниво елементарни частици, атоми и молекули и тялото ще оздравее само“, съжали роденият в Йокохама изследовател. На въпроса защо лекарствата все по-малко ни помагат експериментаторът отговори: „Първо, стават все по-силни и потискат имунната ни система. Вторaта причина медикаментите да нямат ефект е, че не могат да въздействат на проблемите, които са на ниво наночастици. До тях стигат само импулсите на човешкото съзнание, музиката и молекулите на водата. Според наблюденията на специалистите обаче напоследък вирусите стават все по-малки и също са започнали да преодоляват нанобариерата. На това се дължи бумът на епидемии по цялата земя“, отбеляза най-каненият лектор в света. Той стана световно известен с преоткриването на древната истината, че водата има памет. Така чрез зареждане на вода с определена дължина на вълната човешкото тяло може да се лекува от различни болести, защото 80% е изградено от H2O. Така информацията се пиедава мълниеносно във всички органи и системи.

От Любомир Старидолски

 

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>