Българка разгада „Шифърът на Леонардо“

‘Шифърът на Леонардо“ е разгадан от българката Слава Севрюкова. Един от най-големите феномени живяли в България, успява да разгадае тайната на Мона Лиза. Изследователи, учени и мислители векове наред са съзерцавали мистичната усмивка, пазена днес зорко в Лувъра. Кое е тайнственото момиче, позирало на Леонардо да Винчи за шедьовъра? Появиха се теории, че в пропорциите на Джокондата и в очите й се крие шифър за карта към тайните на гениалния архитект, художник и изобретател. Дали това е така времето ще покаже, но още през 80-те години на миналия век пророчицата леля Слава със своята велика духовна дарба видяла като на кинолента една голяма истина. Прочутата Джоконда, която Леонардо нарисувал, всъщност е образ на девойка с фациалис на лицето (увреден лицев нерв). Това прозряла феноменалната Слава Севрюкова, пътувайки назад във времето до XVI век. Там българката, надарена с по-прозорливо трето око и от Ванга видяла, че Джокондата е най-обикновена селянка, която Леонардо срещнал край нивите. Възпалението на нерв, довело до пареза на мускулите на лицето у девойчето, нещо, което дори днес трудно се лекува. Според видението на Севрюкова изкривеното лице на момичето се запечатало в съзнанието на гениалния творец толкова ярко, че той решил да го пресъздал по естетически начин в един от най-големите си шедьоври.
Дарбата на пророчицата Слава Севрюкова е наистина наповторима. За нея Ванга признавала, че „леля Слава е с едно Божие ниво над мене“. Въпреки че дамата била с основно образование, тя пишела божествени стихове, показвала и уникални познания по физика и химия. Без микроскоп или телескоп успява да види, че в атома има непознати частици орбитони, а Вселената има начало и край. „Много хора на Запад спечелиха Нобелови награди на гърба на българския феномен“, коментират хора, приближени до тогавашната власт. От наглед футурологични и неразбираеми скици, формули и изследвания, представяни по конгреси в чужбина се възползвали академични умове, които много добре разбирали напредничавата мисъл на българката. Тя сваляла информация директно от времеви пластове напред в бъдещето, която била понятна само за наистина големи умове.
Слава, както я наричали най-близките й хора е родена в Стара Загора, но живяла в софийския квартал „Овча купел 2″. Близки до нея хора споделят, че тя живеела скромно и спокойно. Нямало опашките, характерни за нейната широко рекламирана колежка в Петрич.
Но „тъкмо България ще влезе в Европа, светът ще тръгне на зле“, предрекла Слава, визирайки глобална икономическа криза. Когато виждала, че нещата за България и за света ще са трудни, тя успяла да разбере и че кризата ще трае на половината на Втората световна война. После пророчицата казала, че ще дойде добро не само за България, но и за цялата планета.

Леля Слава владеела психотронната възстановка на събития, които са минали преди много години. Така тя успява да види и с какво са били облечени пазителите на истинската християнска вяра-богомилите. Малцина знаят, че писателят Антон Дончев се допитвал до нея, когато пишел сценарий, и тя му разказала детайли от тяхното облекло. Според ясновидката богомилите са носели бели и кафяви раса’, препасани с шнур. Облеклата им били направени от по-тесни платове, пришити един към друг. Носели колан с джоб накрая, където държали огнивото си. Благодарение на своята свръхсетивност именитата българка се добрала до територии в познанието, които още стоят заключени за човечеството. „Светът и Космосът са разумни. Земята – казвала тя – е живо същество, както човешкият организъм.“
За разлика от Ванга обаче Слава Севрюкова била способна да чува най-извисените духове, които не се прераждат втори път. Така наученото от тях било най-достоверно. Слава била убедена, че точно тези същества са нашите светци, които църквата е канонизирала и ревностно почита в календара си.
Един ден, беседвайки с писател Христо Нанев, пророчицата от кв. „Овча купел“ го изненадала с откровението, че може да види и формата на човешката мисъл. Според слуховете по този повод комунистите веднъж дори я накарали да „влезе“ в ума на Ричард Никсън. Така българката прозряла, че американският президент няма намерение да прекрати войната във Виетнам и смята да я води до дупка. Слава Севрюкова разкрива и много тайни за родината си. Според нея страната ни е богоизбрана. „България, казвала тя, е страна на двата полюса, тук има много извисени души и много принизени. Искрите обаче, които непрекъснато прехвърчат между тях, като цяло движат държавата напред. Хората ще се научат да живеят духовно и здравословно и ако сега рекордьорите по възраст ще са 90-100-годишни, в средата на ХХII век дълголетниците ще стигат до 180 години“, пророкувал феноменът от световна величина Слава Севрюкова. В следващите редове ще разкрием някои от посланията на феноменалната българка за България и Света.

За енергията на мисълта, която Слава е виждала

Човек трябва да се стреми към извисени мисли и дела. Не забравяйте – облагодетелствани сме със Сила. Несравнима, божествена! Силата на мисълта. Но не всички я използват искрено, без вреда за другите и себе си. Още по-малко пък за добро. Особено в политическия елит. Затова сред човешкия род предстои голямо отсяване…

За свършека на света

- Съзираш ли свършека на живота на нашата планета?
– Да.
– А след това?
– След това: съществуване на по-извисено еволюционно ниво. Форма на живот без физически тела.

За Ванга

Задачата на Ванга е много по-тежка. Трябва да трасира пътя на Новите времена. Да убеди, че душата надживява смъртта. Да утъпче път за духовно развитие на народа. И всичко това в комунистическата епоха.“

За еволюцията

„Ще дойдат скоро люде с дарба на различни места, които ще са „отворени врати“. Ще вървят по този път. Сега такива като мене са рядкост, но Човечеството ще измине дълъг път. С годините хората на бъдещето ще се увеличават. Затова ни съпътстват толкова трудности и страдания. Така се изпитва и възпитава духът. Важно е да се отстоява истината. Ето го косъмът, делящ светлина от тъма“.

За болестите

След време ще заглъхне и изчезне. Наказание е за нашите безумия. За разлика от него, ракът и епилепсията са кармични, лична карма. След СПИН предстои да се явят още по-ужасяващи страдания – корекции за поведението на човешкия род. Задава се нова кожна болест в грандиозни мащаби. Ще се предава по въздушен път. Виждам лица и тела на още неродени – плът на грозни парцали се смъква… Страшно е…“

За новата епоха

Но човешкият род, знайте, няма да погине от огън. На мене ми се „внуши“  да предам – намираме се в края на един цикъл от хилядолетното ни развитие. Наближаваме друг – много по-значим и извисен. След него ще станем съвършено различни. Така, както оцелелите след Потопа вече не са били същите.“

От Иван Иванов

Съдържанието на тази статия може да бъде използвано само след коректно цитиране на източника (MаgicBul.net) и публикуване на линк към него!

Вашият коментар