MagicBul.net – портал-иновация в светован мащаб за футурология, транцедентални и езотерични консултации, енерго-информационен анализ на действителността, продукти и новости в сферата на алтернативна медицина, екстрасензориката, трансцеденталните методи и практики

МаgicBul.net e иновация в световен мащаб в сферата на езо-консултинга. Порталът предлага единствена по рода си онлайн услуга за трансцедентално консултиране-3D Оракул – кибернетичен съюз между най-добрите феномени и най-иновативните разработки за анализ и прогнозиране. От една страна тя обединява собствени високо технологични разработки в областта на футурологията, а от друга страна стъпва върху световно признатите трансцедентални методи за анализ на действителността – Астрология, Нумерология, Прекогниция, Енерго-информатика.

I. Нашето мото е:

Съдба, Бъдеще, Щастие – три страни на една наука, чийто закони познаваме

Все повече съвременният хомосапиенс осъзнава, че битието му се определя както от рационални на глед причини – като семейна среда, социален статус, образование, така и от невидими ирационални фактори (добро-зло, шанс, късмет, психо-емоционален баланс, чувства-афекти, емоции, правилно поведение в добри и лоши периоди, Съдба). Действието на първите (обективни фактори) и вторите (непредвидими обстоятелства) в съвкупност в крайна сметка формират нашето минало, настояще и бъдеще, Съдба. Както рационалните фактори обаче, така и ирационалните могат да бъдат анализирани и систематизирани в полза на индивида (личност). На третото най-висше ниво тези фактори могат да бъдат и прогнозирани като тенденции благодарение на т. нар. трансцедентални методи за анализ на действителността. С тяхна помощ и чрез свободната си воля човек в крайна сметка може да насочва живота си в по-добрата за него посока, както и да разбере своята житейска мисия. А това знание е безценно…

Изборът на свободната воля:

Човек има свободната воля да променя съдбата си с добрите избори, които прави всеки ден. Вярвайки в това създадохме и услугата за трансцедентална консултация – „3D Оракул“.

Разликата между успеха и неуспеха често се корени в един съвет получен навреме. Той може да дойде от нивата на мъдростта и ясното виждане, до които част от нашите консултанти (оракули) имат достъп; или чрез трансцеденталния метод за консултиране-нумерология, който измерва с помощта на числата енергийни орбити, по които се движим ние и нашето настояще и бъдеще; точната консултация нерядко минава и през астрологията, която следейки планетарните конфигурации разкрива съдбоносни тенденции и обстоятелства в битието на хора, структури, организации и цели държави. Не на последно място като метод, който съчетава услугата е прекогницията – пречувствието на сензитивни хора, наричани още феномени, медиуми, ясновидци, провиденци. Тук тяхната дарба е прецизирана с помощта на уникално футурологично ноу хау, което вдига, но и следи процента им на познаваемост. Тук няма реклами и шумни имена, защото всичко е подчинено в полза на услугата наречена – трансцедентален консулт, един житейски съветник отвъд времето и пространството.

II. Tри стъпки до най-професионалната езотерична консултация

Всички методи и консултанти са подбрани по системата на футуролога Любомир Старидолски, предоставена единствено за портала MagicBul.net. Езотерични консултанти и надеждността на прогностичните им методики са проверени в дългогодишни изследвания по единствена по рода си футурологичната програма за енергои-информационен анализ на действителността. От гледна точка на потребителите тя се свежда до три бързи стъпки.

Стъпка 1. >>> Изберете вида на консултация – кратка или подробна !

КРАТКАТА ЕЗО-КОНСУЛТАЦИЯ – при нея можете да зададете 1 въпрос в рамките на 69 символа. Тук е важно ясно формулиране на един въпрос и коректно вписване на данните (трите имена и рождената дата на човека, за когото се пита). Отговорът, който се получава е кратко напътствие (гадание) според резултатите на езотеричния анализ. Експресното допитване до 3D Оракула се извършва след изпращане на SMS от 4.80 лв с ДДС от територията на България.

ПОДРОБНА ЕЗО-КОНСУЛТАЦИЯ – дава възможност да се зададе един подробен въпрос към оракулите в рамките на 888 символа. За разлика от първия вид (кратка езо-консултация ), която важи само за въпроси, изпратени от територията на България, тази форма е достъпна от целия свят. Подробната консултация се препоръчва, когато човек се нуждаe от по-прецизно напътствие по един по-сложен въпрос. Именно за това този вид консултация дава възможност за прилагане и на снимка на човека, за когото се отнася въпроса. Според метафизиката снимките пазят информация за нашето минало, настояще и бъдеще и са допълнителен ключ за по-точен енерго-информационен анализ на Съдбата ни. Важно: Потребители, на  които допитването в сайта е изиграло положителна роля за техния личен живот и работа реализираха няколко дарения с цел развитие на проекта MagicBul.net. и неговата по-широка  достъпност. Благодарение на дарителите от 28 май подробната езо-консултация за чужбина ще бъде с 50% по-достъпна и ще се получава след електронен превод на 10 евро (20 лв), вместо досегашните 20 евро! Екипът, стоящ зад проекта MagicBul.net благодари на дарителите.

Стъпка 2. >>> Изберете тема на своя въпрос !

Натиснете един от шестте червени бутона и посочете за какво искате да попитате феноменалните консултанти – Здраве, Любов, Пари, Работа, Семейство, Образование. Професионалната консултация по теми е с цел да насочи въпроса Ви към най-добрия езоотеричен експерт за Вашия конкретен случай.

В категория „Любов”, например отговаря езо-консултант (Оракул), чийто метрод (или дарба) е най-точна във френологияата (наука за човешките характери), както и в предричане развоя на сърдечните връзки. Въпросите, които са допустими в раздела, касаят любим човек, съпруг, съпруга, минал, настоящ или бъдещ партньор в живота. Примерни въпроси: „2013 година подходяща ли се за брак“ „Иван Петров роден на… добър партньор ли е за мен?

Тема:„Пари” – въпросите, по които консултира този Оракул касаят всичко, свързано с парите, както и още съдебни дела от финансов или имотен характер и др. Примерни въпроси: „Дължат ми пари от три години, кога ще ми ги върнат?“ „Мечтая за свое жилище, ще успея ли да си купя скоро?“

Тема: „Работа“ – Оракулът тук е специализиран по езо-консултинг по въпроси от служебен характер“ Отговрая на въпроси относноработа, карира, бизнес-отношения с настоящи или бъдещи партньори. Примерни въпроси: „Кога ще започна нова работа?“ „Ако се върна в България ще ми потръгне ли бизнесът, който съм планирал?“

Тема: „Семейство“ – Оракулът тук съветва по въпроси от личен и семеен характер. Примерни въпроси: “Кога ще създам семейство?” „Скарахме се с дъщеря ми преди 5 години. Има ли шанс да се сдобрим?“

Тема: „Образование“ – Методът и дарбата на езо-консултантът тук разкрива потенциала на човека, таланта, заложен му при неговото раждане – къде би могъл да се реализира в обществото, в коя сфера би бил най-щастлив, най-успешен. В този раздел влизат всички въпроси, свързани с настоящо или бъдещо обучение на младежи; при търсене на посока за подходящо професионално развитие на учащи, средношколци или бъдеща кариера за студенти. Примерни въпроси: Ще приемат ли Иван Христов Георгиев роден… в Езикова гимназия? Към коя от трите магистратури да се ориентирам (изброявате ги….)?

Тема: „Здраве“ – (сканиране за негативна енергия): „Допустими са само въпроси, за които официалната наука или медицина нямат категоричен отговор. Примерни въпроси: –„Не се чувствам добре, а опитах всичко, може ли да ми кажете имам ли негативна енергия?”; „Внукът ми е на 3 г, а все още не говори, какви са перспекитвите според вас? „Имам ли направена магия?” „Кога ще имам деца?”. Както за всички категории на гадание и тук е задължително прилагането на личните данни (трите имена и дата на раждане) на човека, за когото се пита в съответното поле.

Стъпка 3. >>> Посочете рождената дата на човека, за когото се пита и задайте своя въпрос!

Вписвайте коректно данните на човека, за когото се пита. Защото трите имена и рожденната дата са основният ключ, който ползват различните езотерични методи за консултация. Населеното място, от което задавате въпроса си, както и часа на раждане също помагат за по-точната консултация.

Накрая формулирайте един ясен въпрос го впишете в полето „Въпрос към Оракул”. Имайте предвид, че всяка информация помага на консултантите да фокусират по-прецизно своята дарба (или метод) в помощ на питащия.

Къде и кога ще пристигне отговора на моя въпрос?

Отговорът се получава в лична поща на портала MagicBul.net, която всеки потребител на услугата получава след кратка, но задължителна регистрация. Тъй като консултацията е напълно реална, а не компютърно генерирана, то за нея се изисква време. Услугата – езо-консултация се извършва своевременно или най-късно до 24 часа от коректно изпращане на питане и заплащане на услугата.

III. Регистрация

При Регистрацията всеки потребител получава личен клиентски профил (поща) в портала MagicBul.net. На него се получават отговорите на езо-консултантите по предварително зададен въпрос.  Достъпът до личния профил дават само емейл-ът и паролата, посочени от потребителя във формата за регистрация.С цел повишаване качеството на услугата езотерична консултация и индивидуален подход към всеки потребител, се изисква кратка, но задължителна регистрация. Регистрацията изисква още задължително приемане на Общите условия, регламентиращи позлването на услугите, базирани на портала MagicBul.net.

Времето за отговор започва да тече от момента на регистрирано в нашата система плащане на услугата. Отговорът се получава от 1 до 24 часа от момента на активиране на услугата. Отговорът пристиа в личната ви поща на портала MagicBul.net, която се отваря автоматично при регистрацията в системата на „3D Оракул“.

IV. Плащане от BG и Чужбина

Кратък Езо-консултинг, достъпен само за въпроси от България

Кратко професионално гадание – се заплаща чрез изпращането на SMS на стойност 4.80 лв с ДДС, от територията на България. Полученият код се въвежда в полето. След активацията на услугата до броени часове (не по-късно от 1 денонощие) отговорът се получава в личната пощенска кутия на портала. Достъп до нея дават само и-мейлът и паролата, които потребителят е посочил при регистрацията. Моля, ако се намирате извън територията на България,  не пускайте SMS-и, тъй като номерът е национален.

Подробен Езо-консултинг, достъпен за въпроси от Чужбина и България

Подробно професионално гадание – езо-консултацията е достъпна от страната и чужбина. От 28 май след направено дарение за развитието на портала таксата е с 50% по достъпна и се заплаща в размер на 10 евро (20 лева или валутната им равностойност). Електронния превод се реализира чрез най-сигурната система за он-лайн плащания PayPal. В нея порталът автоматично Ви прехвърля след натискане на бутона „плати“. Тук PayPal предлага двa варианта за плащане:  Вариант 1. В случай, че сте потребители на PayPal се логнете през - Pay with my PayPal account и извършете транзакцията. Вариант 2. Ако нямате регистрация в Pay Pal,  то влезте през втория линк > Create a PayPal account и попълнете изискуемите данни

Тук PayPal ви създава бързо виртуална сметка, през която се реализира сигурно и бързо он-лайн плащането. За целта е необходима регистрация на картата и нейния собственик според регламента на PayPal. Регистрацията може да се използва и за в бъдеще, когато имате нужда от заплащане на стока или услуга он-лайн през PayPal. Какво се попълва: