Анти-стрес спрей

Изпълнение: Еликсир от диворастящи растения, надграден с комбинация от минерали и кристали. Качествата са съхранени в чиста изворна вода по древния хомеопатичен принцип -соларизация, запазени в био-бренди 40% vol. Обем-30 ml
Предназначение: За неутрализиране и освобождаване от негативните енергии в ежедневието ни вследствие на емоционално напрегнати ситуации, стрес, страх, скованост, затормозеност, обида, антагонизъм, отчаяние, чувство за безизходност, раздразнителност, скандали, мигренозни болки или отпадналост заради урочасване или негативно вторачване (енергиен вампиризъм)

Цена: 32.00 лв

Loading Обновяване на количката...

Стрес-факторите в съвременния ни живот оказват все по-голямо влияние  върху фината ни енергийна система и етерния план на нашето тяло. Този вълшебен спрей ще ви помогне да изчистите и да освободите биоенергийната си система от замърсяванията при: емоционално напрегнати ситуации, затормозеност, обида, проблеми, скандали, жертва на урочасване след негативно вторачване. Формулата като ефект първо засилва енергийните полета на Аурата ни, а на втори план изхвърля навън негативните енергийни въртопи, които неминуеми попиваме при досега си с околната среда,  при общуването на трите нива - физическо, емоционално, ментално.

Състав: Комбинация от единични елексири, получени като воден екстракт от цветовете на диворастящи растения, подсилени (надградени) с целебни минерали и кристали. Качествата са съхранени в чиста изворна вода с най-древния хомеопатичен принцип-соларизация и запазени в био бренди (40% vol). Към формулата е добавен екстракт от био роза.

Дозировка: До 2-3 впръсквания дневно в аурата на разстояние 2-5 см от тялото. При нужда или до 6-7 пъти дневно. Препоръчително: около сърдечната област, кръста, тила (да се пазят очите от директен контакт).

Употреба: Еликсирът е изцяло природен и действа за възстановяване и предпазване на биоенергетиката  - на физическото и психическото здраве, хармония и душевен мир. Съхранява емоционалния и биоенергиен баланс във взаимодействието ни с околната среда, при общуването с колеги, близки, непознати. Препоръчват се при чувствителност към енергията, мислите и емоциите на други хора и места; при изтичане на енергия и при емоционално заредени ситуации от всякакъв произход. Анти-стрес спреят стабилизира финните енергийни тела и има благотворен ефект при  здравословни и хронични заболявания, емоционални проблеми, при оформяне на личността. Може да се използва от всички възрасти. Изключително подходящи за деца, вкл. бебета и бременни майки. Познат в практиката на холистичната медицина, като най-нежната и безвредна природна терапия.

100% професионализъм: Уникалният продукт е изработен с много Любов и вещина специално за MagicBul.net от британски специалисти, посветени в традициите на древните друидски практики, както и в съвременното квантово изцеление със свелина, ароматерапия, хомеопатия, кристалотерапия, билколечение. Формулата на спрея "Анти-стрес" е изключително ефективна, изпълнена с есенциални екстракти и кристални билкови разтвори, продукт на екологичното земеделие.

Древна еко-технология: Изработен изцяло ръчно с екологичен произход на диворастящите цветове на растенията при стриктно спазване на древния метод соларизация - природно-хомеопатичен способ. Част от оригиналната технология включва: нежно бране на цветове - в пикови енергийни дни, 2 часа преди Изгрев Слънце. Структуриране на чиста изворна вода с целебни билки, мантри, кристали и минерали. Следва накисване в стъклени купи в определен енергиен център в природна среда от 2 до 4 часа след Изгрев Слънце. Знанието, използвано от древността до днес за природата Космоса и устройството на човека е пресъздадено в чистите капчици роса на този уникален в световен мащаб Еликсир.

Квантово изцеление от 21 век: Анти-стрес спреят действа на квантово-светлинно ДНК-ниво.  Установено е, че фините вибрации на цветята и кристалите говорят на един език с енергетиката ни и най-бързо възстановяват връзката Тяло-Душа-Дух, Човек-Природа, Човек-Космос, Човек-Бог . Елексирите са  продукт на дългогодишен опит и изследвания в областта на вибрациите и природното здраве в квантов аспект, изключително ефективен, с естествен светлинен произход. Установено е, че елексирите хармонизират аурата, а от там и душевното и физическо състояние чрез емоционално балансиране. С тяхна помощ се възстановява крехкия баланс в цялостната същност на личността.

Приложение: Намират място в природоизцелението, като подпомагат борбата, както с остри, така и с хронични заболявания- физически , психически, кармични и ментални - чрез бързо подобряване на душевното равновесие. В помощ са на много хомеопати, природолечители  и всички, които в своята работа се нуждаят от бърз и ефективен резултат.