Картина на изобилието

Цена: 320.00 лв

Loading Обновяване на количката...

"Картината на изобилието" е дело на посветен български художник. Тя се базира на един от тайните символи на Атлантида. Символите бяха открити при разкопки на пирамидите в Гиза. Според прозренията на пророка Едгар Кейси, вълшебните "йероглифи" са били вградени там преди 12 000 години от Тот Атланта с помощта на висшите учители, Ангели и Архангели. Никой не е знаел тяхното предназначение, докато значението на тайнствените писмена не се открива пред един медиум през 2003 година. Той открива, че символите са предназначени за новото време на енергийна трансформация, а който ги използва ще последва планетата в нейното издигане към четвърто и пето измерение на съществуване. Символът, който е изобразен на масленото платно е част от свещената кристална геометрия-Eзика на ангелите. Той отразява математични формули и геометрични съотношения, които, когато се активират, произвеждат честотни вибрации. С тяхна помощ човек усвоява повече светлина в живота си и започва да се издига заедно с планетата в прехода й между четвърто и пето измерение. Не на последно място Картината на изобилието въздейства върху психо-емоционалното здраве на човека и неговата реалност да бъде по-позитивна и и безоблачна.

Сивмолът, който отразява Картината на изобилиоето се нарича Runa. Неговото описание, дошло от духовния свят, освен смисъла на символа дава и напътствие за неговото активиране. Основното е , че когато човек си помисли нещо, медитирайки върху символа от картината, тя като посредник осъществява връзка между менталната му енергия и изобилието на Вселената.

Runa (Изобилие):

„Отвъд воала не съществува ограничение. Това е Илюзия създадена от Вас хората. Почувствай изобилието, което тече от цялата Вселената. Ти получаваш винаги толкова, колкото си готов да дадеш, но и готов да приемеш. Изпращай мисловни вълни на благополучието и... символът ще донесе Изобилие в живота ти. Да бъде!"