Личен рожден хороскоп

Прогностични нива: настояще, бъдеще, таланти, заложби, характер, кармични уроци, минал живот
Срок за изпълнение: До 30 дни
Тип: Пълен рожден хороскоп

Цена: 300.00 лв

Loading Обновяване на количката...

Докато дневния, месечния и годишния хороскоп ни дават информация как най-точно да разчетем, планираме и предвидим близкото бъдеще, то рожденият хороскоп е валиден за целия ни живот. С негова помощ получаваме безценна информация за целия ни житейски път, начертан от Вселената в момента на нашето раждане.

Той разкрива личността и нейното бъдеще на пет нива - дарби и таланти, нличностни шансове, кармични уроци, минали инкарнации.

  • ХороскоПът на младенеца - На първи план Рожденият хороскоп разкрива нашите заложби и връзки, които ни индетифицират като уникални личности и социални същества в този свят. Тук са дарбите, няколкото типа човешка интелигентност, интелектуалните способности и образование, начин на общуване, професия и развитие, финанси, здравен статус и предразположеност към определени заболявания, любов, брак, деца, взаимоотношения с роднини и приятели. Заради всичко това, разработената от нас астрологична система е много подходяща за подарък, както на близък човек, така и на дете. Хороскопът на младенеца ще бъде ценен помощник на родителите за правилното възпитание на своите наследници.
  • Себепознанието - ключ към дълголетие и щастие – На второто си прогностично ниво личният рожден хороскоп дава поразително точно описание на характера на човека. Прозорливият прочит на тази информация ни показва с кои страни на личността да се работи по посока смекчаване и кои да се поощрят. Така човек ще изпълни мисията си в този живот, бидейки максимално полезен за себе си и околните. Звездите ни дават шанс, опознавайки себе си, да работим върху силните и слабите си страни, за да вземем най-ценното от живота. С цел самопознание и тайната на щастието отшелници прекарват години в пост и молитва. А други така и не го постигат въпреки житейските несгодите и уроците, които понасят. Рожденния хороскоп е хапчето за едно хармонично бъдеще с личностно израстване и осъзнато взимане на успешни решения.
  • Кармични уроци - На третото си прогностично ниво нашата астро-методика уникално разчита онези звездни знаци, които крият нашите кармични уроци. Това са базовите знания, които душата през определени етапи от житейския си път трябва да трупа или отработва. Много често хората или събитията, с които съдбата ни среща са част от кармичната ни програма, зададена ни за изпълнение от Вселената и Твореца.
  • Тайната на миналите животи - На четвъртото си прогностично ниво Рожденият хороскоп на magicBul.net отваря врата, отвъд която дори най-посветените мистици едва успяват да надзърнат. Това са нашите минали прераждания и по-специално онова от тях, което има най-голямо отношение към настояща ни инкарнация. Счита се, че подобно познание е постижимо само при три случая: първият - човек да има дарбата по рождение да вижда миналите си инкарнации; вторият – монаси и аскети, медитиращи години наред по 24 часа в денонощието; третия- хипноза с регресия, която обаче не дава гаранция, а и се счита и за много опасна. Единствено нашата прогностична методика за преражданията е абсолютно точна и безопасна. Тя използва обективни и точни астро-математически модели и древни ключове за разкодиране на миналото десетилетия и дори векове назад във времето. Там отключваме онова минало превъплъщение на душата ви, което има най-голямо отношение към земния й път днес. От тогава в живота ни може да идва някаква опитност; навик; хората, с които общувате; дарби; интимни, приятелски или лични връзки, дори родилни белези.

КАКВО Е НЕОБХОДИМО – Хороскопите на MagicBul.net са реални, а не компютърно генерирани. За тяхното изпълнение топекспертите ни се нуждаят от трите астро-ключа на човека, чийто хороскоп ще  изготвят, а после и тълкуват. Това са:

  1. Дата на раждане (ден/месец/ година)
  2.  Точен час и минута на раждане
  3.  Населено място на раждане (Град/село, в коя държава)

Вписвайте ги акуратно в реда отделен за това във формата за поръчка. Всеки човек е уникален и само точните астро-ключове правят личния рожден хороскоп неповторим и най-важното достоверен. С тяхна помощ ще отворим вашата звездна врата. Отвъд нея е светлината на бъдещето, скритите и явни заложби и таланти, пластовете на кармата, житейските пътеки, по които Бог ни е дал правото на свободен избор да вървим и да бъдем щастливи.

Личният рожден хороскоп се изготвя до 30 дни (може и по-рано), считано от датата на получената заявка. Хороскопът се изготвя от най-добрите астролози в България. Пристига в писмена форма с куриер (Еконт). Заплащането се извършва с наложен платеж при получаването на хороскопа.