Спрей-защита на аурата

Изпълнение: Еликсир от диворастящи растения, природни минерали и кристали. Качествата са съхранени в чиста изворна вода по древния хомеопатичен принцип -соларизация, запазени в био-бренди 40% vol. С добавка на био розов екстракт. Обем-30 ml
Предназначение: Защитава аурата и балансира при чувствителност към енергията, мислите и емоциите на други хора и места; при изтичане на енергия и при емоционално заредени ситуации

Цена: 32.00 лв

Loading Обновяване на количката...

Една от нашите върхови формули, даваща биоенергийна защита и внасяща душевен мир и хармония в нашето ежедневие. Спреят- Aura Protection (Защита на аурата) съчетава в себе си енергиен извлек от био роза, цветя и кристали, които защитават и хармонизират незабавно аурата на квантовото и светлинно ДНК-ниво. Спреят е подсилен (надграден) с тайна комбинация от кристали и лечебни растения, които също защитават нашата аура, а от там и душевния и психо-емоционален баланс в ежедневието ни. Формулата като ефект първо засилва енергийните полета на Аурата ни, а не втори план помага при различни предизвикателства в живота и общуването ни на трите нива - физическо, емоционално, ментално.

Състав: Комбинация от единични елексири, получени като воден екстракт от цветовете на диворастящи растения, с добавени природни минерали и кристали. Качествата са съхранени в чиста изворна вода с най-древния хомеопатичен принцип-соларизация и запазени в био бренди (40% vol). Към формулата е добавен екстракт от био роза.

Дозировка: До 2-3 впръсквания дневно в аурата на разстояние 2-5 см от тялото. При нужда или до 6-7 пъти дневно. Препоръчително: около сърдечната област, кръста, тила (да се пазят очите от по-директен контакт).

Употреба: Еликсирът е изцяло природен и действа за възстановяване и предпазване на биоенергетиката  - на физическото и психическото здраве, хармония и душевен мир. Съхранява емоционалния и биоенергиен баланс във взаимодействието ни с околната среда, при общуването с колеги, близки, непознати. Препоръчват се при чувствителност към енергията, мислите и емоциите на други хора и места; при изтичане на енергия и при емоционално заредени ситуации от всякакъв произход. Аура-спреят стабилизира финните енергийни тела и има благотворен ефект при при здравословни и хронични заболявания, емоционални проблеми, при оформяне на личността. Може да се използва от всички възрасти. Изключително подходящи за деца, вкл. бебета и бременни майки. Познат в практиката на холистичната медицина, като най-нежната и безвредна природна терапия.

100% професионализъм: Уникалният продукт е изработен с много Любов и вещина специално за MagicBul.net от британски специалисти, посветени в традициите на древните друидски практики, както и в съвременното квантово изцеление със свелина, ароматерапия, хомеопатия, кристалотерапия, билколечение. Формулата на спрея "Защита на аурата" е изключително ефективна, изпълнена с есенциални екстракти и кристални билкови разтвори, продукт на екологичното земеделие.

Древна еко-технология: Изработен изцяло ръчно с екологичен произход на диворастящите цветове на растенията при стриктно спазване на древния метод соларизация - природно-хомеопатичен способ. Част от оригиналната технология включва: нежно бране на цветове - в пикови енергийни дни, 2 часа преди Изгрев Слънце. Структуриране на чиста изворна вода с целебни билки, мантри, кристали и минерали. Следва накисване в стъклени купи в определен енергиен център в природна среда от 2 до 4 часа след Изгрев Слънце. Знанието, използвано от древността до днес за природата Космоса и устройството на човека е пресъздадено в чистите капчици роса на този уникален в световен мащаб Еликсир.

Квантово изцеление от 21 век: Аура–сома спреят действа на квантово-светлинно ДНК-ниво.  Установено е, че фините вибрации на цветята и кристалите говорят на един език с енергетиката ни и най-бързо възстановяват връзката Тяло-Душа-Дух, Човек-Природа, Човек-Космос, Човек-Бог . Аура-спреят е  продукт на дългогодишен опит и изследвания в областта на вибрациите и природното здраве в квантов аспект, изключително ефективен, с естествен светлинен произход. Установено е, че елексирът хармонизира аурата, а от там и душевното и физическо състояние чрез емоционално балансиране. С негова помощ се възстановява крехкия баланс в цялостната същност на личността.

Приложение: Намират място в природоизцелението, като подпомагат борбата, както с остри, така и с хронични заболявания- физически , психически, кармични и ментални - чрез бързо подобряване на душевното равновесие. В помощ е на много лекари, психотерапевти, хомеопати, природолечители  и всички, които в своята работа се нуждаят от бърз и ефективен резултат.