Отключи своята сила

Цена: 180.00 лв

Loading Обновяване на количката...

"Отключи своята сила" е езотерична картина, дело на художник, посветен в тайните на свръхестественото изкуство. Хроматичната енергийна вибрация на масленото платно се базира на един от тайните символи на Атлантида. Символите бяха открити при разкопки на пирамидите в Гиза. Според прозренията на пророка Едгар Кейси, вълшебните "йероглифи" са били вградени там преди 12 000 години от Тот Атланта с помощта на висшите учители, Ангели и Архангели. Никой не е знаел тяхното предназначение, докато значението на тайнствените писмена не се открива от един медиум през 2003 година. Той открива, че символите са предназначени за Новото време на енергийна трансформация. Онзи, който ги използва ще живее щастливо на материално ниво, а на енергийно ще еволюира заедно с планетата в нейното издигане към четвърто и пето измерение на съществуване.

PRADNA - така се нарича символът, който е изобразен на масленото платно. Той е част от свещената кристална геометрия, която отразява математични формули и геометрични съотношения с изключително тайнствена сила. Поставени в офиса или къщата те се активират и започват да произвеждат честотни вибрации. С тяхна помощ хората наоколо усвояват повече Светлина в живота си, стават по-добри и започват да се издига заедно с планетата в прехода й между четвърто и пето измерение.

В ежедневието влиянието на  картината "Отключи своята сила" се изрязява в провокиране на блестящи идеи, генерира творчески заряд сякаш Свише. Според отзивите на хора, които вече притежават такова платно, то се проектира невидимо и върху характера на човека като гони апатията и вдъхва кураж и воля за справяне с предизвикателствата на живота; провокира инициативност и реализация в професионалната сфера на действие.

Описанието на символа, изобразен на картината е дошло от духовния свят. Освен смисъла на символа, то дава и напътствие за неговото активиране. Основното е , че когато човек си помисли нещо в близост до картината, тя като посредник осъществява връзка между менталната му енергия и изобилието на Вселената.

Ченълинг послание за картината "Отключи своята сила", получено чрез медиум през 2003 г. : Събуди Прадна в себе си. Ти познаваш себе си. Знаеш силата на волята, която носиш. Сега почувствай силата, която потича от теб към Прадна. Тя ще те върне към твоята божествена сила, изначално заложена в теб, и ще я отключи".